Ondernemersverzekering

Verzekering vergelijken: verzeker u voor ziekte of invaliditeit.

U bent eigen ondernemer en u hebt het gevoel dat u alles zelf in de hand heeft. Op dit ogenblik stromen de orders binnen en uw klantenkring breidt zich continu uit. Uw enthousiasme kent geen grenzen en u hebt energie voor twee. Eigenlijk kan het niet meer fout gaan denkt u. Maar dit is een misverstand dat vele ondernemers uiteindelijk de nek kost. U weet namelijk net zo goed als ons dat u niet alles zelf kunt bepalen. Het is verstandig daarbij stil te staan en verder te lezen.

Uw eigen bedrijf en uw gezondheid

Het is nooit een leuk onderwerp om aan te snijden, maar ook als ondernemer kunt u plotseling ziek worden waardoor u uw eigen bedrijf niet meer kunt runnen. U moet afspraken afzeggen, projecten stilleggen en nieuwe klanten weren. Uw inkomstenbron stagneert en uiteindelijk teert u langzamerhand in. Hoe nu verder?

De ondernemersverzekering zelf

Een oplossing ligt binnen handbereik. Als ondernemer kunt u zich prima verzekeren tegen onvoorziene zaken als ziekte of blijvende invaliditeit. Het maakt hierbij niet uit of u nog maar net een eigen bedrijf heeft of al voor een langere periode een eigen bedrijf hebt. Als eigen ondernemer hebt u bij ziekte geen recht op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering van de Nederlandse overheid wel te verstaan. U moet dus zelf een verzekering afsluiten om een blijvend inkomen in geval van ziekte te garanderen.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dit is een verzekering voor ondernemers, ook wel ondernemersverzekering genoemd. Leest u meer over deze soort verzekering door het artikel over Arbeidsongeschiktheidsverzekering te lezen. Wanneer u het artikel hebt gelezen kunt u via onze linkjes direct naar verschillende aanbieders gaan en aldaar offertes aanvragen en informeren naar de ‘ondernemers variant’ van de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Nu de ondernemersverzekering vergelijken

Hieronder kunt u aanbieders vergelijken en uw premie voor de ondernemersverzekering berekenen. Een premie vergelijking kunt vaak het beste doen doen meerdere aanbieders te vergelijken en te kijken naar het pakket (waarvoor bent u verzekerd), de voorwaarden en tenslotte de premie. Online kunt u offertes opvragen of direct een gesprek aanvragen. Kijk bij onze linkjes om direct de websites te bezoeken.