Ongevallenverzekering

Verzeker u tegen ongelukken thuis of onderweg.

Dat een ongeval of ongeluk in een klein hoekje zit, lezen we dagelijks aan de vele berichten in de krant. Veel ongevallen vinden thuis plaats, onderweg of op het werk. Een ongeval kan pijn, angst en verdriet opleveren. Maar niet zelden gaat een ongeluk ook gepaard met nare financiele gevolgen die uw leven flink op z’n kop zetten; een blijvende handicap of zelfs overlijden.

Ongevallenverzekering in het kort

Wanneer u door een ongeval permanente letsel oploopt of zelfs komt te overlijden, keert uw ongevallenverzekering eenmalig een bedrag uit. Dit bedrag is van te voren vastgesteld. Deze bedragen zijn voor elke soort letsel weer anders. Bij het verliezen van een arm of been wordt een ander bedrag uitgekeerd dan wanneer u bijvoorbeeld door een ongeval met chemische materialen uw hele gezichtsvermogen verliest. Wanneer u of uw partner komt te overlijden, zal het bedrag aan de nabestaanden worden uitgekeerd.

Goedkope ongevallenverzekering

Wanneer u een ongevallenverzekering heeft afgesloten, kan u veel financiele leed bespaard blijven. De ongevallenverzekering is een vrij goedkope en voordelige verzekering en is de perfecte verzekering om af te sluiten naast uw bestaande verzekeringen.

Oppassen geblazen!

De ongevallenverzekering keert niet altijd uit. Wanneer er blijvende letsel is ontstaan door gevaarlijke sporten, of door bijvoorbeeld roekeloos rijden, wordt er geen bedrag uitgekeerd. Leest u daarom goed de voorwaarden voordat u een letselverzekering/ongevallenverzekering afsluit. Misschien wilt u ook meer weten over de Levensverzekering. Aangezien deze verzekering ook zeer belangrijk is en, in het ergste geval bij zwaar letsel tot de dood erop volgt, belangrijk is voor uw nabestaanden.

Premie berekening en vergelijking

Bereken en vergelijk direct uw premie bij verschillende aanbieders. Het is handig om per aanbieder het verzekeringspakket te vergelijken. Welke aanbieder biedt wat? Waartegen bent u verzekerd? Vergelijk ook de voorwaarden en lees deze allemaal door. In de voorwaarden staat vaak waartegen u ook niet verzekerd bent. Als laatste blijven er een paar pakketten bij verschillende verzekeraars over. Nu kunt u makkelijker bekijken per pakket wat u aan premie betaald. Bij de een kost pakket X meer geld dan pakket X bij verzekeraar Y.

Vergelijken via vergelijkingssites?

Vergelijkingssites laten vaak maar een beperkt aantal verzekeringen zien. Meestal krijgen ze ook geld per verzekering die via hen afgenomen wordt. Geen wonder dat ze vaak de beste verdienende verzekeringen opnemen in hun lijst die u kunt vergelijken. U kunt dus het beste zelf gaan vergelijken. Moeilijk is het niet, u moet er alleen even de tijd voor nemen. onze linkjes rechts op de site verwijzen door naar websites van verzekeraars.