Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijksverzekering; bij schade door uw schuld.

Soms komt het voor dat u iemand anders per ongeluk schade of letsel toebrengt. Een ongelukje kan iedereen overkomen, maar vervelend is het vooral dat het een ander persoon betreft en helemaal wanneer de schade, in geld uitgedrukt, hoog oploopt. Het kan zelfs zo erg zijn dat de persoon in kwestie komt te overlijden, door uw toedoen. U wordt door de rechter aansprakelijk gesteld. Kunt u die schade betalen?
» Lees alles over Aansprakelijkheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV verzekering

Als zelfstandig ondernemer werkt u hard en hebt u hart voor uw eigen onderneming. Elke dag weer levert u inspanningen die nodig zijn om uw bedrijf draaiende te houden. Een paar dagen ziek zijn kan eigenlijk niet. U weet dat u als zelfstandiger extra risico’s loopt, maar wist u ook dat het voor u als ondernemer ook echt noodzakelijk is om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten?
» Lees alles over Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ongevallenverzekering

Verzeker u tegen ongelukken thuis of onderweg.

Dat een ongeval of ongeluk in een klein hoekje zit, lezen we dagelijks aan de vele berichten in de krant. Veel ongevallen vinden thuis plaats, onderweg of op het werk. Een ongeval kan pijn, angst en verdriet opleveren. Maar niet zelden gaat een ongeluk ook gepaard met nare financiele gevolgen die uw leven flink op z’n kop zetten; een blijvende handicap of zelfs overlijden.
» Lees alles over Ongevallenverzekering

Studenten zorgverzekering

Kennismaken met de studenten zorgverzekering.

De studenten zorgverzekering is eigenlijk niets meer of niets minder dan de normale zorgverzekering, maar dan anders. Sommige verzekeraars hebben echter een basispakket + aanvullende zorgverzekering samengesteld speciaal voor studenten. Omdat studerenden er over het algemeen een andere leefwijze op na houden, is met name het aanvullende pakket daarop gebaseerd. Voor jou als student kan dat  interessant zijn!
» Lees alles over Studenten zorgverzekering

Zorgverzekering

Zorgverzekering in het kort.

De zorgverzekering, ook wel de basisverzekering of ziekenfonds genoemd, is voor burgers in Nederland een verplichte ziektekostenverzekering. Dus ook voor u een verplichte zorgverzekering. Een heel belangrijk kenmerk van deze ziektekostenverzekering is dat de verzekeraar, bij wie door de verzekeringsplichtige een aanvraag wordt gedaan,  iedereen moet toelaten. Andersom geldt dat verzekeringsplichtigen, dus u in dit geval, verplicht zijn zich te verzekeren voor zorg.
» Lees alles over Zorgverzekering